_____________________________________

Even the sun sets in paradiseKuvat siis on Floridasta, jonne lennettiin New Yorkista syysloma perjantaina. Viikonlopuksi ajeltiin Key Westin lähelle rantahotelliin, joka oli kyllä mun mieleen :) Säät osui sinne nappiin joten otettiin niistä kaikki irti hotellin altailla/rannalla ja ruokakin oli mielettömän hyvää !:) Maanantaina käytiin päiväseltään ihan Key Westissä asti, josta ajeltiin jo illaksi takaisin Miamiin suunnalle kämpille. Tykkäsin kovasti myös Key Westistä hiekkarantoineen ja valkoisine puutaloineen, jotka oli kuin suoraan elokuvista :) Loppu aika kuluikin siis kämpillä. Se Sandy hurrikaani sotki vähän suunnitelmia joten muutama päivä meni vaan neljän seinän sisällä tai ostoskeskuksissa (huono asiako ?). Viimeisenä lauantaina ehdittiin käydä vielä rannalla, vaikka varsinkaan uimisesta ei oikein tullutkaan mitään tajuttoman kokoisten aaltojen (ei näy kuvissa) vuoksi, jotka nekin Sandyn syytä.
Sunnuntaina lenneltiin sitten kotiin Pariisin kautta, jossa käväistiin pikaisesti isosiskon luona sen kämpillä lähellä keskustaa :) 
Suomen aikaa maanantai-iltana/yönä oltiin kotona, mutta tiistai meni vielä kotona jetlagissa.

Pieni viivästys tuli taas tässä postauksien välissä, mutta tälläkertaa syynä oli blogger, joka ei yksinkertaisesti ollut innokas yhteistyöhön. Sain kuvat kuitenkin viimein ladattua pienen prosessin jälkeen ja koitan saada nyt sen toimimaan, että seuraava postaus tulisi ajallaan, mutta en uskalla vielä luvata mitään. Hyvää joulukuun alkua kuitenkin kaikille :)!

4 comments :

  1. vau tajuttoman upeita kuvia! niinku sun kuvat aina, mutta näitä nyt oli aivan tuskaa katella :--D kateellien ilmottautuu!

    ReplyDelete