_____________________________________

Life is too short to live the same day twice


Parin kuvan kera tulin päivittämään teille pikaiset kuulumiset, sillä huomenna on mulla edessä lähtö kahdeksi viikoksi riparille. Tuntuu superoudolta, kun pienenä kaikki riparilaiset näytti aina kamalan isoilta ja nyt mulla on itsellä se edessä. Enkä kyllä tunne itseäni mitenkään erityisen vanhaksi, haha. 
Melkein koko viime viikko onkin mennyt rippi-juttujen perässä juostessa. Sitäkään ei ikinä ennen tajunnut miten paljon järjestelemistä tähän koko riparihommaan liittyy.
Blogin puolella tämä siis tarkoittaa sellaista kahden viikon taukoa, koska en ole nyt ehtinyt ajastamaankaan teille päivityksiä. Koitan kuitenkin pitää kameraa mukana että saisitte paljon kuvia.
Ei mulla muuta kuin ihanat kesäkuun loput ja juhannukset näin etukäteen kaikille ! :)


2 comments :

  1. Miten oot kaks viikkoo riparilla? ku sehän on useimmiten vaa sillee viikon pitunen tai ainaki ku ite kävin nii kaikil kavereilki kesti vaa viikon:)

    ReplyDelete
  2. Oot oikeessa, suurimmassa osassa se itse ripari kestää vaan viikon, mutta meillä ei ole kaupunkijaksoa mikä yleensä on viikon mittaisilla ripareilla vaan ollaan molemmat viikot leirillä :)

    ReplyDelete